Мнозина, дори и такива, които до момента не са проявявали това свое качество, ще са устремени да въдворяват ред и хармония в човешките отношения, обсебени от мисълта да  творят красота. Някои от тях се самовъзвеличават, ласкаят се с чара си, правят си сами комплименти, за да бъдат потвърдени от околните, и се хвалят с извънбрачните си връзки, което товари кармата им, защото противоречи на изискването на Венера да са отдадени на семейството и брака. 

24 30 септември 2022 г.

Меркурий е ретрограден в Дева

През първите дни на влиянието на тази ретроградност мнозина ще се изявят като впечатляващи перфекционисти във  всяко едно отношение, а когато не успяват да се наложат и да накарат хората да следват техния ред, ще изпадат в депресии и ярост. След това заради Слънцето във Везни може да решат да са по-сговорчиви, особено при влиянието на Венера, защото емоцията и грубото поведение вредят на отношенията им, но ще е нужно време, за да бъде осъзнато. 

1 - 30 септември 2022  г.

Юпитер е ретрограден  в  Овен

Тази ретроградност на Юпитер, дори и в годината на Венера, изправя всички пред трудна задача,  защото от всеки от нас се изисква да се научим на умение да различаваме доброто от злото, обичта от омразата, лицемерието от почтеността. Да превърнем себе си в коректни и   почтени хора. Ако не го направим, се обричаме на проблеми както в общуването, така и в личните отношения. 

Снимка: iStock

1 - 30 септември 2022 г.

Сатурн е ретрограден във Водолей

Никак не искаме да се връщаме назад във времето. От миналото    знаем необходимото и го съхраняваме в подсъзнанието си, но трябва и да го използваме, като позволим на интуицията ни да се изяви. Желанието на Сатурн  е да вървим само напред и да попиваме новото от времето, в което живеем.

Как ще повлияе ретроградният Меркурий в Телец и Риби?

 

1 30 септември 2022 г.

 

Уран е ретрограден в Телец

В живота е време да настъпи коренна промяна. Тя е много трудна за всички нас, но най-вече за родените с Уран в Телец, дори непосилна на пръв поглед, но задължителна и полезна. Планетата ни налага да да се отдадем на духовното си развитие,  да бъдем подвластни на чувствата си, да се грижим за хората, които обичаме, а да оставим материалните си стремежи на втори план. 

Снимка: iStock

1 30 септември 2022 г.

Нептун е ретрограден в Риби

Изисква от нас да се вгледаме в себе си, да събудим скритите в подсъзнанието си знания, за да поправим сериозните си кармични грешки от минал живот. 

Как ще повлияе ретроградният Меркурий в Козирог и Овен?