Как възприема околния свят, какви са личните убеждения и каква е водещата сила в живота на всеки зодиакален знак – разберете:

Овен: „Аз съм”
От овена ще получите точно това, което очаквате – без изненади. Действията му са честни и откровени. Притежава дарбата да бъде на линия по всяко време и да бъде посветен на всеки миг от живота си.

 

Телец: „Аз имам”
Телецът  оценява всичко, което има в живота: хората, чувствата, материалните неща и себе си. Той оценява всички тези неща дълбоко и ги пази близо до сърцето си.

 

Близнаци: „Аз мисля”
Близнаците изпитват непрекъсната жажда за информация. Притежават силен и активен ум, който непрекъснато работи. За зодията човешкият ум е най-голямата ценност в живота.

 

Рак: „Аз чувствам”
За рака животът е низ от емоции. Всичко, което се случва с него или около него, той го пречупва през „емоционални очила”. Той цени човешките емоции повече от всичко друго и насърчава и останалите да правят същото.

 

Лъв: „Аз мога”
Силата на волята при лъва е ненадмината, а неговата вътрешна сила – неудържима. Няма никакво съмнение, че зодията е способна да направи всичко, което си е наумила.

 

Дева: „Аз анализирам”
Девата притежава изчистено съзнание за всичко, което се случва около нея, както и уникалната способност да подреди всички сложни ситуации. Успява да намери смисъла в тази луда работа, наречена живот.

 

Везни: „Аз балансирам”
Везните успяват да претеглят всичко около себе си и да въдворят ред и баланс и в най-обърканата ситуация. Тяхната спокойна природа им позволява да внесат усещане за хармония у всички хора около тях.

 

Скорпион: „Аз искам”
Желанията при скорпиона са силни и дълбоки. Когато той силно желае нещо с цялото си сърце, няма да се успокои, докато то не се осъществи и не стане реалност.

 

Стрелец: „Аз виждам”
Стрелецът е изпълнен с оптимизъм и притежава отворен ум, който му позволява да вижда света през широка перспектива. Неограничените му способности да наблюдава са освежаващи за хората около него.

 

Козирог: „Аз оползотворявам
Козирогът умее да използва всички налични ресурси, с които разполага – повече от всяка друга зодия. Той винаги постига целите, които си е наумил предварително.

 

Водолей: „Аз знам”
Неограниченият ум на водолея му позволява лесно да натрупва информация и да има поглед над всички житейски ситуации. Като един от социалните представители на зодиака, той осъзнава, че познанията му имат най-голяма стойност, когато са споделени с останалите хора.

 

Риби: „Аз вярвам”
Като вечен мечтател рибата винаги се доверява на собствената си интуиция за всичко. Вярванията, емоциите и идеалите са тези, които водят рибата в живота.