Какво ни вещаят звездите през декември в работата, здравето и любовта научаваме от Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН

 

Работа: Дайте оценка на вашата финансова стабилност и подгответе договорите на хората, които имате намерение да назначавате във фирмата си в началото на 2020 година. Не бъдете разточителни, ако имате гости от чужбина и не се опитвайте да блеснете със скъпи ресторанти, а съхранете приходите си. Бъдете умерени.

Здраве: Не се отказвайте от почивката си, за да сте здрави, а вие мили жени и от посещението при козметик или фризьор.  Подгответе се за празниците. Бъдете отговорни към здравето си в дните 5-8 декември, когато Луната е във вашия знак. 

Любов: Не допускайте проблеми с брачната ви половинка, за да не провалите празничните дни и планираните пътувания. По възможност избегнете празненството с гости, които може да прекалят с престоя си и почивката ви да е уморителна.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Бъдете предпазливи, за да не се окаже, че сте се обвързали с неподходящи хора, с които дори сте договорили финансово съдружие, което не ви е необходимо. Преценете дали да направите в офиса коледно тържество, ако разходите няма да са големи. Тези от вас, които имат намерение да започват нова работа е добре да я уговорят, но да поставят новото начало през 2020 година.

Здраве: Здравето ви е стабилно особено ако сте били разумни през цялата година и сте си давали почивка и ако сте работили умерено и не сте допускали да ви смажат притесненията и нервното напрежение. Внимавайте да не се простудите особено в периода 8 -10 декември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не допускайте флиртове. Ако това се случи сте обречени на самота по празниците и на депресия. Не проявявайте щедрост към роднини, а осигурете достатъчно средства за пътуване със семейството и децата. Може да решите, че е по-добре да празнувате у дома, но отново без да каните гости.

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Трудностите умеете да надмогвате, дори и цената на травми, важното е да вървите към целта.  Съветът ми е да се отдадете на рутинната си работа, да отхвърлите изостаналите си задачи и да заслужите още добри приходи в края на годината. Ако се наложи да ви повикат на работното място, не предприемайте начинания.

Здраве: В студеното време се предпазвайте от простуда и неразположения и от белодробни инфекции. Само от вас зависи да сте здрави. Бъдете внимателни в дните 10 - 12 декември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните са орисани на трудности заради разправии с роднини и приятели зради заеми, защото липсващите пари пречат да пътувате на празниците в края на месеца, както сте ги планирали. По-добре изтеглете от сметката си, ако сте стабилни и не проваляйте отношенията си.

 

РАК

 

Работа: Декември ви обещава промени и задгранични пътувания. Единственото условие, за да сте спокойни е да прецените разходите и да имате достатъчно запаси за началото на новата година. По ваша преценка, но само ако сте финансово стабилни може да дадете коледно парично поощрение на вашите изявили се служители. Ще запомнят оценката ви и ще работят още по-пълноценно по вашите нови проекти.

Здраве: Здравето ви изисква грижи и съвети от личния ви лекар, ако сте си създали проблеми с жлъчката и стомаха. Не се подлагайте на лечение чрез хомеопатични препарати. Бъдете отговорни към себе си в дните 12 - 15 декември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните надмогват проблеми, които са повод за разправия в семейството, породени от внезапно желание за пътуване по празниците и по-големи от планираните разходи. Убедете близките си, че не е редно да правите допълнителни разходи, за да посрещнете неотложните плащания в началото на идващата година.