ОВЕН

Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Ще се изострят отношенията с партньора ви. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите. 

РАК

Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не ги обвързвайте прибързано в сексуална връзка.

ЛЪВ

Самотните  жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят и да не забравят да са винаги женствени.  Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

ДЕВА

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате.

ВЕЗНИ                                                                                                                                             

В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

СКОРПИОН

В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

СТРЕЛЕЦ

Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

КОЗИРОГ

Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

ВОДОЛЕЙ

В личните отношения сте нестабилни, скъпи жени. Проблемите са обвързани с вашите непрекъснати съмнения, за които нямате причина, че не сте достатъчно достойни за вашите партньори. Изтрийте от съзнанието си тези мисли.

РИБИ

Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден.

"Отворените връзки са една илюзия", заявиха Заря и Зази от Putcast по време на гостуването си в подкаста "Малки разговори" на Ladyzone.bg. Двете говорят без свян за мъжете, отношенията и секса в своя провокативен подкаст Putcast, а какво ни споделиха в студиото - вижте във видеото по-долу.