Предпочитанията и приоритетите на хората по време на секс са индивидуални. Въпреки това зодиакалните знаци, могат да дадат известна представа за това какво хората харесват по време на секс според своята зодия.

Овен

Овните са страстни и напористи. Те могат да дадат приоритет на вълнението, спонтанността и поемането на водеща роля в спалнята.

Телец

Телците често ценят чувствеността, комфорта и физическото докосване. Те се радват на спокойна и по-луксозна атмосфера по време на интимните си моменти.

Близнаци

Общуването е важно за Близнаците. Те изключително много ценят вербалното взаимодействие и игривите разговори, за да подобрят сексуалните си преживявания.

Рак

Емоционалната връзка и интимността са от ключово значение за Раците. Те могат да дадат приоритет на силната емоционална връзка и чувството за сигурност по време на секс.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те обичат да усещат възхищението и комплиментите от страна на партньора си по време на интимни моменти.

Вижте предпочитанията за секс на Дева и Везни във видеото по-горе.

Скорпион

Скорпионите са известни с прямота и страст. Те умеят да ценят дълбоката емоционална и физическа връзка по време на секс.

Стрелец

Приключенията и разнообразието са важни за Стрелците. Те се радват да опитват нови неща и да изследват различни аспекти на интимността.

Козирог

Козирозите често ценят дисциплината и постиженията. Те дават приоритет на поставянето на цели и съвместната работа с партньора им за постигането им.

Водолей

Водолеите ценят уникалността и индивидуалността. Те дават приоритет на откритостта и творчеството по време на интимните моменти.

Риби

Рибите са силно емоционални и с богато въображение. Те умеят да създават мечтателно и емоционално свързано преживяване с партньора си по време на секс.