Астрологията и зодиакалните знаци, могат да дадат някои общи познания за личностните характеристики, но не е категоричен показател за уязвимостта на всяка зодия.

Зодиакални знаци често се свързват с определени емоционални черти, които биха могли да ги накарат да изглеждат по-уязвими в романтичните взаимоотношения.

Във видеото вижте първите 2 от най-чувствителните зодии в любовта.

Вижте кои са останалите 3 зодии:

Рак

Раците са известни с това, че са силно емоционални и чувствителни. Те могат да създават дълбоки емоционални връзки и да влагат много от чувствата си във връзките си, което може да ги накара да се чувстват уязвими, ако на емоциите им не бъде отвърнато по подобен начин.

Риби

Рибите често са състрадателни и съпричастни. Те могат лесно да се повлияят от емоциите на партньора си и може да се затруднят с поставянето на граници, което може да доведе до уязвимост във взаимоотношенията.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята интензивна и страстна природа. Те са склонни да влагат много от себе си в своите връзки, което може да доведе до уязвимост, ако доверието им бъде предадено или ако се почувстват отхвърлени.