Жена Овен с мъж Дева

Огън + Земя = Лава
Девата перфекционист е пълната противоположност на хаоса, който Овенът владее. Но именно в разликите се крие перфектното съвпадение, което ги прави чудесни брачни партньори. Когато Oвенът настъпва, Девата отстъпва. И в този танц, без да се стига до битки, се ражда разбирателството. Мъжът Дева успява да укроти огнения нрав на жената Овен, да я приземи, успокои, да я изслуша и прикотка. Само от мъжа Дева жената Овен ще чуе най-милите думи, защото само той има достатъчно търпение да я приеме, без от своя страна да избухне.

Жена Телец с мъж Козирог

Земя + Земя = Солидна повърхност
Представителите и на двата знака са традиционалисти. Мъжът Козирог може da накара жената Телец да се чувства сигурна в общото им семейство. И двамата са реалисти, здраво стъпили на земята, амбициозни, преследват целите си до край и ги постигат. Обикне ли ви веднъж мъжът Козирог, той ще ви подкрепя във всичко, с което решите да се захванете. Искате кариера – ще ви подкрепя на всяко бизнес стъпало; искате да сте майка – ще бъде щастлив, че детето ви е в най-добрите ръце; искате да си починете за известно време - ще ви поздрави за добрия избор.

Жена Близнаци с мъж Лъв

Въздух + Огън = Топло въздушно течение
Кротката интелигентност на Близнаците и огнената страст на Лъва са два елемента, които си пасват много добре. Бракът на Близнаци и Лъв почива върху едно много добро приятелство. Ако имате уважение един към друг, ще се допълвате взаимно на много нива. Топлото отношение на мъжа Лъв със сигурност ще накара жената Близнаци да се почувства оценена. И двата зодиакални знака обичат да са в големи компании, което означава, че няма да допуснат скуката да се настани в семейния им живот.

Жена Рак с мъж Телец

Вода + Земя = Пръст
Ако бъдат достатъчно откровени във връзката си, бракът между жената Рак и мъжа Телец ще бъде перфектен. Телецът е стабилната котва за темпераментния Рак. Тези зодиакални знаци са отговорът един за друг на много въпроси. В спалнята това семейство ще се радва на топли отношения. Мъжът Телец може да отговори на всички нужди и дори на най-високите изисквания на жената Рак.

Жена Лъв с мъж Овен

Огън + Огън = Експлозия
Комбинацията между огъня на жената Лъв и огъня на мъжа Овен е чудесна. Между тях би се получил наистина добър брачен съюз. И двата зодиакални знака са индивидуалисти, със силен творчески импулс и знаят как да се подкрепят един друг. Това ще ви помогне да осъществявате лесно своите дългосрочни планове и да постигате целите си. Неизбежните сблъсъци между огнените знаци могат да се преодолеят лесно, ако приемете всичко на шега.

Жена Дева с мъж Козирог

Земя + Земя = Солидна повърхност
Комбинацията между два еднакви знака, в случая земни, винаги е добра основа за стабилна връзка. Двата знака са здраво стъпили на земята, приличат си много, но същевременно имат достатъчно разлики помежду си, за да са си интересни. Отношенията в този брачен съюз ще са чисти и честни.

Жена Везни с мъж Скорпион

Въздух + Вода = Дъжд
Това е една доста динамична връзка. Венера, Марс и Плутон се комбинират, за да създадат една от най-страстните любови в зодиака. Мъжът Скорпион е силно привлечен от чувствителната и сексуална страна на жената Везни. Тя пък се възхищава от неговия темперамент. Именно тези чувства ще крепят брака дълго време.

Жена Скорпион с мъж Рак

Вода + Вода = Потоп
Когато воден знак е във връзка с човек от същия знак, и двамата се чувстват изключително добре в компанията си. Жена Скорпион и мъжът Рак са именно в тази категория. Това е едно от добрите съвпадения за дълъг и успешен брак. Представителите и на двете зодии са чувствени и загрижени. Единственият проблем може да възникне от това, че Ракът не винаги показва любовта си. Демонстрира ли малко повече усилия жената да се почувства специална и единствена, този брак ще бъде перфектен.

Жена Стрелец с мъж Везни

Огън + Въздух = Топло въздушно течение
Връзката между жената Стрелец и мъжа Везни е особено свежа. Между тях съществува чувство на комфорт, а комуникацията помежду им е безкрайно лесна. Мъжът Везни може да е най-добрият приятел на жената Стрелец. За Стрелеца пък мъжът Везни е като необработен диамант. И двата знака обичат промените, пътешествията и новите запознанства. Тези 3 неща са само част от поредицата, която ги сближава и предполага добър брачен съюз помежду им.

Жена Козирог с мъж Риби

Земя + Вода = Пръст
Жената Козирог и мъжът Риби си пасват като добре сглобени парчета от пъзел. Между тях има съвсем малки разлики. Козирогът е този, който приземява Рибите идеалисти. На принципа "Противоположностите се привличат", Козирогът и Рибите могат да изградят много добър брачен съюз.

Жена Водолей с мъж Стрелец

Въздух + Въздух = Вятър
Астрологично погледнато, връзката между двата въздушни елемента е особено силна. Срещата между двата зодиакални знака се случва в най-неочаквания момент. Но въпреки случайното стечение на обстоятелствата, и двата знака бързо разбират, че в това няма нищо случайно. Уран управлява Водолея и това го зарежда с много енергия. Двата знака се разбират лесно и бързо. Ще имате страхотни моменти за споделяне на най-интимните мигове, идеи и мечти.

Жена Риби с мъж Риби

Вода + Вода = Потоп
Това, което се случва между жена Риби и мъж Риби, е магия. Сензитивна енергия, която буквално побутва двамата един към друг. Връзката им е балансирана, без емоционални крайности като скандали. Когато единият се размечтае, другият го приземява с реални планове, и обратно. Това е единственото, от което има нужда успешният им съюз - да бъдат малко повече реалисти.