ОВЕН 

Работа: Може и да успеете с печеленето на пари, ако не допуснете грешката да отнемете нечии приходи в своя полза, защото Уран мъсти на мига. Успехът и върховата позиция идват, ако работите усърдно и цените полученото чрез собствен труд. Не е изключение напрежението в служебен план да доведе до затруднения и свръхпреумора.

Здраве: През този месец не изпадайте в депресия, не си струва и няма да ви помогне. Пазете главата и очите си в дните 7-10 август, в които Луната е във вашия знак.

Любов: Август е месец на отпуските и позволява да се заемете с неотложните ремонти у дома, въпреки че предпочитате да работите. Не закъснявайте, ако не сте си взели отпуска и не пропускайте успоредно с печеленето на пари да заведете семейството си на море или планина след продължителния период на карантина. 

ТЕЛЕЦ

Работа: При делови запознанства с хора, които грабват вниманието ви и изострят интереса ви към техните идеи и предложения, бъдете внимателни, за да не се окажете използвани. Обсъдете ново съдружие. Изчакайте и проверете надеждността на партньорите, с които имате намерение да се обвържете и тогава обмисляйте договорите. Завършете изостаналите задачи.

Здраве: През лятото се пазете от простуди, а децата родени в знака от проблеми с гърлото, дори и ако сте на плажа, особено в дните 10-12 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Проблемите няма да ви подминат, защото  не сте в състояние да владеете емоциите си, въпреки че не обичате да демонстрирате чувствата си при извънбрачна връзка. Ако усещате, че хармонията е напуснала брачния ви живот се замислете какво зависи от вас, за да стабилизирате брака си и дали да се разделите.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Във ваша полза е да осъзнаете, че с такт и търпение, с прозорливост и предпазливост постигате много. Всяка прибързаност ви връща на начална позиция и ви носи загуба на време. Ако все пак сте планирали ново начало, поставете го при гарантиран успех, след детайлно обсъждане на плана ви с вашите колеги и началници, а не инатливо, защото загубите са за ваша сметка.

Здраве: От вас зависи да си спестите алергии към ухапвания от насекоми или тютюнев дим. Пазете се в дните 12-14 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не импулсивни, защото рискуват в желанието си да изясняват на мига възникващите проблеми или да свършат бързо домашните си задължения, да потрошат ценни сервизи или да развалят домакинските уреди. Ако сте сгрешили поднесете извиненията си, вместо да избухват спорове и разправии.

 

РАК

 

Работа: Не бива да позволявате близки, роднини и приятели да ви използват, виждайки че се радвате на добри приходи, за да не се окаже, че сте пропилели шанса си за инвестиции, които е задължително да обмислите отново. Начинанията може да ви донесат успех, но ги предприемайте с разум и без прибързаност.

Здраве: Не прекалявайте с обилното хранене, защото сте застрашени от проблеми със стомаха, особено ако се храните на плажа. Стомашно-чревни разстройства не са изключени в дните 14-17 август, когато Луната е във вашия знак.                  

Любов: Склонни сте да спорите и да критикувате, дори и по време на лятната отпуска или в интимните мигове. Не пренебрегвайте домашните си задължения. Няма да се изложите пред съседите, ако пазарувате семейно за целия месец.

 

ЛЪВ

 

Работа: Бъдете внимателни и отговорни към самите себе си, защото преценката ви не винаги е правилна и рискувате да допуснете хора, които се възползват от вашите знания и умения. Научете се да прощавате на колегите и деловите си партньори, ако са допуснали грешки или са ви засегнали, колкото и невъзможно да ви се струва, за да не съсипете бизнеса си или да се наложи да смените работата си. 

Здраве: От вас зависи да не стоите продължително на яркото слънце, ако сте на плажа или в планината, за да избегнете проблеми със сърцето и кръвното налягане, особено ако пийвате концентрати в дните 17-19 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Въпреки че за вас любовта и интимността са лична отговорност, може да залитнете в извънбрачна връзка и да се решите на раздяла, особено ако преди години сте създали семейство по време на Съдбовна забрана за брак или с партньор неотговарящ на вашия интелект.

 

ДЕВА

 

Работа: Вместо да спечелите нови партньори, рискувате да предизвикате конфликти на вашето работно място и раздяла с ваши верни и уважаващи ви колеги и служители, особено ако сте управители на собствен бизнес. Не се опитвайте да налагате мнението си и да управлявате живота на околните. Във ваша полза е да се концентрирате и да отхвърлите изостаналите задачи.

Здраве: Намерете време и се погрижете за себе си, ако имате хронични жлъчни проблеми, които може да се изострят през август, особено в дните 19-21 когато Луната е във вашия знак!

Любов: Вредите на семейните си отношения, заради постоянната ви критика към вашите близки, особено когато е безпочвена и заради отсъствията ви дори и вечер от дома. Сърдете се на себе си, ако в един момент се окажете сами и изоставени.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Ако раздавате пари на всеки, които ви се помоли за заем, от една страна ще си създадете врагове заради завистта на същите тези хора, от друга ще се наложи да блокирате за неопределен период професионалните си планове и инвестиции. А отлагането им може да се окаже без шанс да ги осъществите.

Здраве: В началото на месеца не прекалявайте с течностите, защото Луната е нарастваща. Пазете се от проблеми с бъбреците и от възможност за образуване на песъчинка в пикочния мехур в дните 21-23 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът е изпълнен с трудности, породени от странични причини, предимно роднински  и може да се окаже, че без искате сте съсипали семейните си отношения.  Не бъдете заядливи ако ви молят да помогнете в домакинството или да напазарувате. 

 

СКОРПИОН

 

Работа: Не бива да се притеснявате, ако завършите планираните задачи  с известно забавяне, защото то е във ваша полза и ви предпазва от грешки, а и от прибързани задгранични инвестиции. Преумората може също да блокира осъществяването на вашите планове, ако не успявате да се задълбочавате само в служебните си задължения.

Здраве: Не са изключени проблеми с простата при мъжете и с кръвоизливи при жените, особено в дните 23-25 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейството ще е щастливо, ако пътувате заедно на почивка или на гости, дори и да е веднъж в месеца. Ако сте новобрачни и още нямате деца, този месец може да ви донесе щастливата новина за бременност.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Във ваша полза е да забравите за начинанията и промените, ако не са започнати  предишния месец, а ако имате намерение да поставите началото на нови проекти, съобразете подходящите дати. Наложете си при проблеми да обсъждате със спокоен тон, за да съхраните уважението на вашите колеги. При необходимост договорете съдружие, ако е доходоносно.

Здраве: Пазете се от обостряне на хронични проблеми с черния дроб или жлъчката в дните 25-27 август, когато Луната е във вашия знак. не прекалявайте с алкохола.

Любов: Търсете нова връзка, само ако дълбоко в себе си сте се убедили в правотата си, че бракът ви не е мечтания и живеете с партньора си по навик, не сте щастливи и е по-добре да се разделите, но цивилизовано, без скандали и злост.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Бъдете умерени, за да не се окажете извън пътеката, по която вървите, особено ако пътувате зад граница. Анализът на случващото се при договаряне с нови задгранични партньори, тактът и търпението са във ваша полза и ви помагат да направите скок към нов професионален връх. Успявате да наложите идеите си и получавате помощ от вашите колеги, за което е редно да се отблагодарите. 

Здраве: Предпазвайте се от травми по време на екскурзия или почивка и от алергии заради некачествена храна, особено в дните 1-2 и 27-30 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не допускайте намеса на роднини в семейните отношения, нито ги оставяйте докато пътувате да "пазят" брака ви,  защото вредата в отношенията ви е гарантирана.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Променете отношението си към вашите колеги, за да си спестите бъдещи неприятности и отказ да подкрепят идеите ви, само защото сте спорили заради техните идеи. Ако имате възможност, вземете си отпуск, а ако вече сте си почивали, отхвърлете изостаналите служебни задачи и се замислете с кого е необходимо да прекратите отношенията си, за да не пренасяте проблемите в следващите месеци.

Здраве: През този месец е нестабилна нервната ви система, ако сте се преуморили. Пазете от травми вените и сухожилията си в дните  2-5 и 30-31 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Тези от вас, които сте спазили изискванията на Съдбовната забрана за брак, ако ви е била наложена и сте създали семейство,  сте орисани да радвате на хармония. Бъдете крайни и безкомпромисни към опитите на странични хора да съсипват отношенията ви като сплетничат зад гърба ви.

 

РИБИ

 

Работа: Месецът ви позволява да направите нов скок в професионално отношение, да изявите интелекта си, да блеснете с нови знания и умения, особено ако без да го споделяте, сте били на курс за по-висока степен на обучение, която ви носи и признание и възможност повишение. Имате много качества, но добре ги прикривате зад маската на незаинтересованост по отношение на странични идеи.

Здраве: Засилете задължително имунната си система, откажете се от алкохола и си почивайте повече, особено в дните 5-7 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните може имат проблеми в брака защото са се самозабравили в своята служебна заетост и не обръщат внимание на половинката и децата си. Време е за поредния баланс между работата и семейните задължения. Време е за почивка - ето какво е нужно, за да живеят в хармония.