Ако някога си искала да разбереш характерът ти до коя принцеса на Дисни се доближава, сега е моментът да го направиш...

Овен – Мерида от „Храбро сърце”

Снимка: girltalkhq.com

Точно като принцеса Мерида, овните са независими, динамични и избухливи. Ако сте зодия овен, сигурно искате да сте като нея - по-често да ви се случва вятърът да развява косата ви, докато стреляте към залеза.

Кой е идеалният град за живеене според зодията>>
 

Телец – Снежанка от „Снежанка и седемте джуджета”

Снимка: fanpop.com

Телците, също като Снежанка, са търпеливи, практични и отговорни личности. И как иначе, след като героинята от едноименната приказка и филм е трябвало да се грижи за цели седем джуджета?

Интериор според зодиятa>>

Близнаци - Ариел от „Малката русалка”

Снимка: fanpop.com

Ариел – малката русалка, която много искаше да стане човек, има много общи черти с близнаците - енергична, умна и любопитна.

Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>

Рак – Жасмин от „Аладин”

Снимка: fanpop.com

Раците са постоянни и последователни, и имат силно развита интуиция, знаят как да съчувстват, но понякога настроението им се променя много бързо, точно като главната героиня от „Аладин” – принцеса Жасмин.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>

Лъв – Аврора от „Спящата красавица”

Снимка: hdwpapers.com

Лъвовете са известни представители на зодиака със своята щедра и романтична природа. Понякога чакат мечтаният принц да ги намери, докато си спят непробудно вкъщи – точно като Аврора, но да знаят, че в реалния живот не се случва като в приказките.

Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака>>

Дева – Пепеляшка от „Пепеляшка”

Снимка: wallsave.com

Пепеляшка – момичето, което бе отглеждано от своята мащеха и израства работейки, е точно като девите – искрена, нежна, откровена, работлива и човек, на който можете да се доверите.

Кажи ми коя зодия е той, за да ти кажа дали си за него>>

Везни – Бела от „Красавицата и звярът”

Снимка: bellasvitas.blogspot.com

Везните, подобно на Бела от „Красавицата и звярът”, са внимателни, нежни, последователни и винаги действат логично. Запазват самообладание дори и в най-трудните моменти.

Любовни съчетания според зодията>>

Скорпион – Рапунцел от „Рапунцел и разбойникът”

Снимка: disney.wikia.com

Скорпионите са страстни, решителни, находчиви и много търпеливи, точно като Рапунцел, която трябваше да живее цели 18 години в кулата преди да слезе в реалния свят.

10 маникюра, вдъхновени от Дисни>>

Стрелец – Ана от „Замръзналото кралство”

Снимка: pinterest.com

Стрелците са издръжливи, приятелски натроени, пълни с ентусиазъм и смелост като Ана, която е готова на всичко, за да открие сестра си.

Елате в "Замръзналото кралство">>

Козирог – Тиана от „Принцесата и жабокът”

Снимка: nytimes.com

Амбициозната сервитьорка Тиана, която не спира да сънува как притежава свой собствен ресторант, притежава много качества, сходни с тези на козирозите – отговорна, сериозна, доверчива и отдадена.

Принцесите на Дисни като тийнейджърки>>

Водолей – Мулан от „Мулан”

Снимка: instinctmagazine.com

Водолеите са много независими, непредвидими и смели. Точно като Мулан. Трябва да бъдаш много твърд и решителен, за да рискуваш и да заемеш мястото на баща си в армията.

Ако Дисни принцесите имаха Инстаграм>>
 

Риби – Покахонтас от „Покахонтас”

Снимка: thevisionlarry.wordpress.com

Чувствителни, интуитивни, тайнствени и творчески личности – такива са рибите. Те са точно като Покахонтас, чийто дух и любов спаси гората и живота на приятелите й.