Овен
Спортовете на открито ви действат релаксиращо и винаги могат да подобрят настроението ви. Обичате да печелите, затова изберете спортове, при които има възможности за пряко състезание. Доставя ви удоволствие, когато можете да доказвате възможностите и издръжливостта си. Предпочитате да не сте в отбор. 
Подходящи за вас са: спортове с коли и мотори, тенис на корт, колоездене, плуване и бънджи скокове.

Телец
Обичате спокойствието и... храната. Подходящи за вас са упражненията с леко натоварване и разтягане. Слушайте музика, докато спортувате. Това ще ви достави още повече удоволствие. Колкото и да ви се иска – градинарстването и разходката с кучето в парка, не се броят за спортуване.
Подходящи за вас са: пилатес, спортни танци, йога, джогинг, уиндсърфинг.

Близнаци
Типично за Близнаците е да са вечно забързани и в движение. Ежедневието ви поддържа във форма. Гимнастиката в различните й форми и типове е активността, която ви доставя най-голямо удоволствие. Харесвате спортовете, при които се изисква още един партньор. Причината е естеството на зодията ви.
Подходящи за вас са: тенис на корт, йога, скално катерене.

Рак
Като воден знак е съвсем логично да имате слабост към водните спортове. Справяйки се добре с ходенето, дори и назад, подходящи за вас са спортове, при които краката се движат активно. Насочете се към спортове, които поддържат във форма корема и ханша.
Подходящи за вас са: плуване, водна гимнастика, водна аеробика, танци (народни, акробатични).

Лъв
Спортовете на открито са подходящи за вас, защото обожавате да се наслаждавате на хорското внимание – да огледат мускулите ви, да покажете плоския си корем и т.н. Тъй като сте родени лидери, ще ви бъде трудно да спортувате с персонален треньор. Лъвовете (особено мъжете) са предразположени към сърдечни атаки, така че тичането на свеж въздух е добре за циркулацията на кръвта и работата на сърцето.
Подходящи за вас са: пилатес, латино танци, джогинг, културизъм.