ОВЕН

Напрежението през деня ви изнервя, но не е възможно да го избегнете. Заредете се с търпение, особено ако сте си у дома. Вечерта за щастие ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

ТЕЛЕЦ

Запознанствата, свързани със самотата, от която бягате и с желанието ви да срещнете партньор да създадете семейство няма да бъдат мечтаните. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, от работа, което не се случва често и е причина за разправии. Направете вечеря и се отдайте се на чувствата си и на желани интимни мигоне, които ще ви възвърнат силите.

РАК

От сутринта ви досаждат с искания. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади. Вечерта ще се наложи отново да се ядосвате с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете, но не и с пари.

ЛЪВ

Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си и намалете претенциите си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

ДЕВА

За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Съхранете хармонията и спокойствието си у дома.  Отдайте се на чувствата си.  Чувствеността и предаността в отношенията с вашия партньор засилва желанието ви за интимни мигове.

ВЕЗНИ

Личният ви живот е хармоничен, ако не допускате разправии заради ината си. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Длъжници сте им, защото те винаги са съпричастни към вашите проблеми. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

КОЗИРОГ

Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили  с флиртовете.

ВОДОЛЕЙ

Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимния си партньор, мили жени, защото рискувате да се изпокарате заради вашата неувереност. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

РИБИ

Бъдете внимателни и не прекалявайте с претенциите си, защото проблемите ще са заради вашето поведение. Няма да ви се разминат разправии с интимния партньор. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.