Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени известни личности като Майкъл Джей Фокс, Джони Деп, Калин Врачански и Натали Портман.

ОВЕН

Личните ви отношенията са хармонични, но не трябва да ги съсипвате с отсъствието си от дома. Семейните ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните да не се впускат в инцидентни сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Жените да очакват лични проблеми заради прояви на ревност от страна на брачната или интимна половинка. Мъжете  ще срещнат подходящата половинка, ако все още не са семейни. И все пак не бързайте да се влюбвате и да се отдавате на секс от първата среща. 

БЛИЗНАЦИ

Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е днес да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините. 

РАК

За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност. 

ЛЪВ

Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимната си половинка. 

ДЕВА

Разходете се. Порадвайте се на романтични мигове. Стабилизирайте отношенията у дома. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия човек. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате. 

ВЕЗНИ

В интимен план ви очакват приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо. 

СКОРПИОН

В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи, казани не на място. Разрешете проблемите спокойно. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте сексуалните мигове в безкрайни разговори. 

СТРЕЛЕЦ

Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал.Не бързайте, въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, да се хвърляте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си. 

КОЗИРОГ

Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта може да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия, ако имате до себе си родени в Овен или Лъв. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете готови за сериозни проблеми с приятели и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си допълнителни разходи. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие. 

РИБИ

Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. Сексът с брачната половинка може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа и ако е взаимно желан.