ОВЕН                                                                                                                                                

Възможни са разочарования, ако допускате бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден и ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат. 

ТЕЛЕЦ 

Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с безкрайни разкази за вашата уникалност. След това ще страдате, че сте го засегнали и трудно ще възобновите отношенията си. 

БЛИЗНАЦИ 

Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате. 

РАК 

Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви. 

ЛЪВ 

Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подходящия партньор. Ако имате до себе си сексуален партньори, за да сте сигурни, че сте го привлекли и впечатлили, се съобразявайте с желанията му в леглото, ако не са в противоречие на вашите чувства. 

ДЕВА 

Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори само за да докажете на себе си, че сте желани. 

ВЕЗНИ 

Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните жени да се пазят от изневяра. Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН 

Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

СТРЕЛЕЦ 

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях. 

КОЗИРОГ 

Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да сте щастливи. 

ВОДОЛЕЙ 

Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение. 

РИБИ 

Спечелете човека до себе си, ако искате да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако все още не сте готови за тях.