ОВЕН

Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Днес не бива да ви взимат от дома с кола за работа.Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате, защото сте допуснали да плъзнат клюки за ваш флирт.  Докажете й, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

БЛИЗНАЦИ

Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

РАК

Вече сте осъзнали, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Днес имате възможност да направите първата крачка към тази промяна. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

ЛЪВ

Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Въпреки всичко красиво в личния ви живот се пазете от интриганти.

ДЕВА

Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

ВЕЗНИ

Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

СКОРПИОН

Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте интимната си половинка с с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Блокирайте опитите на ваши приятели точно днес, когато имате лични уговорки, да отнемат времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност.

КОЗИРОГ

Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуално удоволствия.

ВОДОЛЕЙ 

Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове. 

РИБИ

Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили.