Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Били Холидей, Франсис Форд Копола, Джеки Чан, Валентин Ганев и Ръсел Кроу.

ОВЕН

Хармонията в личните ви отношения и семейството ще ви подтикне към промяна на отношението ви към близките ви хора. Пътувайте с любимия си. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ТЕЛЕЦ

Отдалечили сте любимия си и страдате. Време е днес да намерите отново пътя към сърцето му. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

БЛИЗНАЦИ

Семейните проблеми ви действат изнервящо, мили жени. Причината е, че нямате време за брачния си партньор. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

РАК

Пазете се от чаровен мъж, който се опитва да се вмъкне в живота ви и да разруши брака ви само защото му отказвате извънбрачна връзка. Липсва ви хармонията в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

ЛЪВ

След края на деня се приберете и заведете близките си или любимия на ресторант. Не се впускайте в семейни разправии и избягвайте контактите, които могат да създадат конфликти. След приятната вечер в спокойни разговори, се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

След обяд не са изключени трудности в семейството. Не се задълбочавайте. Вечерта се отдайте на чувствата си. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимния партньор отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с него.

ВЕЗНИ

От вас зависи, ядосани от нечии думи през деня, вечерта да не предизвиквате ревността на партньора си. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте и ще остави у вас спомен за невероятно изживяване.

СКОРПИОН

Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения  и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте контактите, ако могат да създадат конфликти заради ревността на интимния ви партньор. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Несемейните жени ги очаква поредното незабравимо романтично приключение. Ако сте сигурни в чувствата си и вече сте създали интимни отношения, ще изживеете и приятни мигове в леглото. Сексът ще ви зареди с нови сили. 

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да пътувате с любимия си или със семейството си. Вечерта не пропускайте да създадете приятна романтична обстановка. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви обогати с незабравими изживявания. 

РИБИ

Пътувайте с любимия си, ако имате отпуск или са ви дали почивка и си отпочинете от напрегната седмица. Сексуалният ви живот изисква да разчупите рутината, създадена в годините, ако сте семейни отдавна.