ОВЕН 

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ 

Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, ако сте семейни или ако сте сериозно обвързани. Само така имате шанс да създадете хармония в сексуалните си отношения. 

БЛИЗНАЦИ 

Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, и ново отдалечаване, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг и брака и любовта. 

РАК 

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия в този ден, но и познанството да е разочароващо. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. 

ЛЪВ 

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви на работното място, но бъдете мили с вашите близки, когато се приберете у дома. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени.         

ДЕВА 

Следобед ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ 

За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот. 

СКОРПИОН 

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от сек с любимите си хора. 

СТРЕЛЕЦ 

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, разочарованията са светкавични. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си. 

КОЗИРОГ 

Око все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате вечерта с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Не пренасяйте напрежението от работното си място в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

РИБИ 

Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.