ОВЕН

Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага, ако не са в противоречие на вашия морален кодекс. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени, не бягайте от отговорностите си и не се опитвайте да ги прехвърлите на близките си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове.

РАК

Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор, дори и ако не сте семейни, а само сериозно обвързани, но имате намерение да сключвате брак. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия! 

ЛЪВ

В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство. Този факт ви депресира,  но преценете дали не носите и вие вина, скъпи жени, ако сте семейни. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие, но дали причината не е и във вас.

ДЕВА

Поискали сте среща с ваша стара интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си.

ВЕЗНИ

Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс.

СКОРПИОН

Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират.

СТРЕЛЕЦ

Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения, които са напрегнати, но на път да се оправят. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас, а и не са изключени инфекциозни заболявания.

КОЗИРОГ

Заслепени от чувствата си не сте подозирали, че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете, но той не вреди на  отношенията ви и може да разчупи монотонното ви ежедневие. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията.

ВОДОЛЕЙ

Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако не сте тактични и подценявате позволените граници на вашите претенции. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят.

РИБИ

Романтичните запознанства и всички запознанства днес няма да ви донесат очакваното щастие, особено ако са случайни или нагласени от ваши приятели или роднини. Сексът с привличащи ви партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани, да не говорим, че може неочаквано да се окажете бременни, мили жени.