ОВЕН

Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

В личния ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми, особено ако сте семейни и имате отраснали деца.

РАК

За вас любовта играе водеща роля през целия ден, дори ви пречи да работите. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

ЛЪВ

Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка, но едва ли ще е щастлива. Бъдете прозорливи. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия при взаимно желание, но без обещания за трайно обвързване.

ДЕВА

Възможна е среща с ваш стар любим, когото отдавна не сте виждали и дори сте го забравили. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми. Изкушението ви да се отдадете на сексуални наслади е огромно, но след това ще се почувствате предатели.

ВЕЗНИ

Не позволявайте на вашата женска мнителност и обидчивост да усложнят отношенията с близките ви, най-вече с възрастните ви роднини, които ще започнат да ви вредят със съветите си. Несемейните жени ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Освободете се от напрежението в семейството, мили дами и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Възможно е влошаване на отношенията с вашите най-близки роднини. Не променяйте убежденията си, въпреки че вредите на себе си. Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви.

КОЗИРОГ

През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньора си. Променете поведението си.

ВОДОЛЕЙ

Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради ревност, за която нямате повод, нито съмнения. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.