ОВЕН

Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

ТЕЛЕЦ

След работно време се усамотете и се вгледайте в себе си, за да прецените дали не сте причина за семейните проблеми. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия и интимните разговори. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си.

БЛИЗНАЦИ

Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които днес са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

РАК

Щастието днес е кацнало на рамото ви и ви поднася интересно познанство. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

ЛЪВ

Нова интимна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата, защото не сте готови, но новата ви е грабнала или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ДЕВА

Подвластни сте изцяло на емоцията, която трудно овладявате и блокирате разумните си действия. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

ВЕЗНИ

През целия ден изпитвате нужда от обич, която според вас ви липсва. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви.

СКОРПИОН

Денят е идеален за създаване на семейство, ако сте го избрали и имате подготовката да подпишете граждански брак. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

КОЗИРОГ

Заемете се и със семейните си задължения, за да не се налага да се лишите от почивката си през следващите дни. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви.

ВОДОЛЕЙ

Чувствата ви са силни и видими. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същата любов, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си, а вие сте склонни, неясно защо, да играете театър и да показвате различно лице и поведение. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания, но е по-добре да не прибързвате.

РИБИ

Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.