ОВЕН

В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта при това отговорно и завинаги. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек, които ви е помолил за помощ или е споделил, че държи на вас и иска да се сближите. Бъдете тактични дори и при отказ. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни.

БЛИЗНАЦИ

Очертават се проблеми в личните ви отношения, заради вашата заетост и несговорчивост при решаване на семейни проблеми. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви, само защото сте видимо щастливи, а това не се харесва на мнозина. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна, рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ЛЪВ

Проявете гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени. Не допускайте роднински свади и разправии, които вредят на семейните ви отношения. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади и ще блокирате обвиненията, че забравяте семейните си задължения.

ДЕВА

Не предизвиквайте сами собственият си провал, ако не сте семейни и имате запознанство, което искате да запазите. Семейните също са с проблеми. Личните ви отношения са в криза заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка.

ВЕЗНИ

Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас заради рязкото ви поведение у дома, които може да е наранило и тях и децата ви. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите като се отдадете на романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал, заради нетърпение ви и нежеланието да премълчавате критиката, с която целите да си спестите упреците. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

КОЗИРОГ

Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини, на които сте преценили че е добре да помогнете. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

РИБИ

Напрежението през деня е причина да сте изнервени. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани.