ОВЕН 

Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора. 

ТЕЛЕЦ 

Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава в почивния ден. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Внимавайте с интимната си половинка, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден е добре да са взаимно желани. 

РАК 

В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и секуални удоволствия. 

ЛЪВ 

Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс. 

ДЕВА 

Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ 

Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна, рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

СКОРПИОН 

Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади в края на годината и ще се подготвите с добро настроение за празничната трапеза на следващия ден. 

СТРЕЛЕЦ 

Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. Няма как да убедите половинката си, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението и от сексуални наслади. 

КОЗИРОГ 

Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Бъдете внимателни с близките си, защото и те са уморени като вас и имат нужда от почивка, но вие изобщо не се замисляте над това. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще туширате със сексуални удоволствия. 

РИБИ 

Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.