ОВЕН

Следобед, въпреки че имате много работа,  ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора си, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

БЛИЗНАЦИ

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, защото ако сте семейни ще страдате. За ваш късмет, Съдбата ви пази и срещата няма да се състои. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от сек с любимите си хора.

РАК

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Няма да са подходящите, а разочарованията ви депресират. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си, скъпи жени, дори и ако изпитвате силно привличане към новото си завоевание.

ЛЪВ

След работа, ако все още сте подтиснати от служебните си заради, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

ВЕЗНИ

Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, а по този начин събуждате съмненията им за изневяра и ревността им. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да сте щастливи. Признайте си от какво се вълнувате и в какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате, че няма да бъдете разбрани. Създайте хармония в сексуалните си отношения.

КОЗИРОГ

Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото.

РИБИ

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.