Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени известни личности като Уорън Бийти, Ерик Клептън, Трейси Чапмън и Селин Дион.

ОВЕН

Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да разпореждате у дома. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си.

РАК

Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

ЛЪВ

За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

ДЕВА                                                                                                                                                   

Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

ВЕЗНИ

Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното присъствие. Не се надявайте на сексуални наслади.

СКОРПИОН

Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

СТРЕЛЕЦ

Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.

КОЗИРОГ

Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта ще се радвате на романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение. Не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите.

РИБИ

Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.