ОВЕН 

Няма да ви липсват интересни запознанства още от сутринта. Ако не сте семейни може да намерите своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Ако вече имате партньор, може вече да обявите годежа си. 

ТЕЛЕЦ 

Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, днес да обявите че имате намерения да създадете семейство, а ако сте самотни може да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на брак съветът ми е ритуалът да е само граждански. 

БЛИЗНАЦИ 

Отношенията ви са хармонични и стабилни, основани на любов и разбирателство. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство. 

РАК 

Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. 

ЛЪВ 

Вечерта си останете у дома или излезте на разходка в парка. Вечеряйте и се отдайте на почивка и, ако имате настроение, на сексуални удоволствия.         

ДЕВА 

Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви ще предизвикват агресивното ви поведение. Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Виновни сте си сами. 

ВЕЗНИ 

Не се карайте с близките си, които нямат вина за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете семейните спорове. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

СКОРПИОН 

Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. 

СТРЕЛЕЦ 

Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание. 

КОЗИРОГ 

Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши приятели да са настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви. 

РИБИ 

Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия.