ОВЕН

Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сиксуалните изживявания.

ТЕЛЕЦ

Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, по-добре отложете за друг ден, защото днес ще стигнете до разправии, вместо до изясняване на проблема. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

РАК

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ЛЪВ

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ДЕВА

Отдали сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате и започвате да страдате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно.

ВЕЗНИ

Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

КОЗИРОГ

Бъдете сдържани и тактични, защото ще се сблъскате с проблеми в личните отношения. Интимните ви партньори се чувстват привлечени от вас. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Жените изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя, да ми съчувства, но с мярка, без прекаляване с емоциите, за да не го отблъснете. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.