ОВЕН

Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор. Не правете прибързани изводи и не слагайте петно на него, като вините в изневяра. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

БЛИЗНАЦИ

Ако имате до себе си любим човек, бъдете наясно какво искате от вашата връзка. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство. Решите ли да се ожените, всичко е въпрос да съгласие между двама ви.

РАК

Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимния ви партньор и липсата на желание за секс.

ЛЪВ

Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ДЕВА

Въпреки напрежението на вашето работно място, само от вас зависи вечерта да изживеете приятни романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

ВЕЗНИ

Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

СКОРПИОН

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

СТРЕЛЕЦ

Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващ ревността си и целящ да ви ядоса, за да се разприказвате за приятелското си обкръжение. Вечерта се отдайте с удоволствие на желан и от двама ви незабравим секс.

КОЗИРОГ

Ще се радвате на ново неочаквано запознанство, скъпи жени. Не се впускайте в изневяра, ако сте семейни, защото дори и да сте привлечени от нечии неустоим чар, сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

ВОДОЛЕЙ

Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

РИБИ

Не надавайте ухо на клеветите. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.