ОВЕН

Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Почивайте си и ако не сте във форма, отложете сексуалните наслади за следващия ден.

ТЕЛЕЦ

денят е наситен с емоции заради ваши приятели, които очакват от вас чудеса. Интимните мигове може да изживявате през целия ден, не само вечерта. Отношенията с любимите ви хора са хармонични. Сексът не изисква планиране.

БЛИЗНАЦИ

Пътувайте и се разнообразете заедно със семейство си вечерта, но ако не е възможно подгответе романтична вечеря и се отдайте на приятни разговори, за които все нямате време. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Следобед пътувайте с близките си при роднини или просто си почивайте у дома, ако сте решили да не каните гости. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени от любимите си хора, но това са поредните ви глупави самовнушения.

ЛЪВ

Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания, но им простете преди края на годината и оставете драмите в отиващата си. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове.

ДЕВА

Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си и започнете подготовката за новата година, без значение дали ще пътувате или ще сте у дома. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора, без значение къде ще посрещнете Новата година. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.

СКОРПИОН

Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора, които се опитват да доказват колко сте повърхностни в чувствата. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Подтиснати сте, искате да си почивате, но не ви се полага, защото неочаквано са ви дошли гости от друг град и трябва да ги посрещнете и нагостите. Вината е на вашите близки, че не са ви споделили какво предстои. Откажете се от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не си съсипвате настроението преди празниците и за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

ВОДОЛЕЙ

Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, за да сте сигурни, че няма да недоволстват в последните дни на годината че сте ги изоставили! Имате малка надежда да изясните причината за отдалечаването ви.

РИБИ

Ако е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония в отношения, но преди това си помислете дали вината не е вашето поведение, което е наранило половинката ви. Ако е така, че не надявайте, че сексът ще ви върне любовта.