ОВЕН

Не са изключени проблеми в личния живот, които са привидно неразрешими, но всичко зависи от вашата прозорливост. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Не се поддавайте на провокациите на близките си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, за да се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща, което е станало правило в живота ви. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате.

РАК

Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал.

ЛЪВ

Не уговаряйте романтична среща. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате. Не се надявайте, че ще ви простят ако сте засегнали любимите си хора и забравете за мечтаните сексуални мигове.

ДЕВА

Близките ви ще очакват да се приберете за да приготвите вечеря. Сторете го, за да избегнете ново напрежение. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели кризата в отношенията си.

ВЕЗНИ

Вечерта, скъпи дами, ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот, ако не сте семейни - ще ви се обадят за покана на вечеря. Ако сте семейни или сериозно обвързани, не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Подвластни сте на чувствата си, но все още не сте достатъчно добре подготвени да ги споделите. Този факт е причина за нервността на вашия партньор. Вечерта не пропускайте да се отпуснете в романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер.

КОЗИРОГ

Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади.

РИБИ

Вечерта не излизайте с приятели, ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.