ОВЕН 

Не пропускайте да уговорите романтична среща. Семейните да създадат романтична обстановка у дома. Вечерта се отдайте на чувствата си и без задръжки на желани сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка. 

БЛИЗНАЦИ 

Мъжете са подвластни на силни чувства, за които не са подозирали. Тази е причината за изневярата им, която ще им създаде проблеми. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения. 

РАК 

Бъдете честни и искрени в отношенията си. Вечерта останете със семейството си и с интимната си половинка. Семейните могат да се отдадат на желаните сексуални удоволствия, но трябва да знаят, че е възможно забременяване. 

ЛЪВ 

Почивайте с близките си и с любимите си хора, ако имате тази възможност. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания. 

ДЕВА 

Не изневерявайте! Не се колебайте да докажете, че обичате до полуда любимите си хора. След вечеря се усамотете, отдайте се на чувствата си и си подарете незабравими интимни мигове. 

ВЕЗНИ 

Не разочаровайте любимите си хора и бъдете с тях. Направете всичко възможност да се почувстват щастливи. Сексът в този ден може да окаже негативно влияние на настроението ви, защото сте разсеяни и без желание за интимност. 

СКОРПИОН 

Вечерта се отдайте на чувствата си и на любимите си хора. Не сте настроени за интимни мигове и сексуални изживявания, защото сте разочаровани от поведението на интимните си партньори. 

СТРЕЛЕЦ 

Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в интимните отношения. Въпреки това не пропускайте да показвате чувствата си. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимите си хора. 

КОЗИРОГ 

Прекалените емоции в семейството ви, които ви лишават от личната ви свобода, са причината за желанието ви да изневерите. Не сте готови да простите обидите и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Очаквайте щастие и успехи с брачната половинка, а също и скорошно забременяване или раждане на дете в семейството. Сексуалният ви живот се нормализира. Постарайте се да не проявявате агресия в леглото, ако агресивният секс не допада на половинката ви. 

РИБИ 

Всички несемейни могат да помислят дали вече не са срещнали любовта на живота си. Вечерта си почивайте и се отдайте на романтични мигове и приятни сексуални изживявания с любимите си хора.