ОВЕН

Новите ви познати ще се опитат да флиртуват с вас, за да спечелят сърцето ви, дори и ако сте семейни. Не изневерявайте. Силното сексуално привличане ще ви изнерви, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти.

ТЕЛЕЦ

Трудно ви е да прецените какви хора стоят срещу вас и ще решите, че сте влюбени. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на романтични мигове и на сексуални наслади, ако сте закъснели от среща с приятелки.

РАК

От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимия си. Ако сте на ресторант, не си позволявайте флирт с хората на съседната маса. Сексът е от огромно значение за хармонията в отношенията ви днес, но само ако сте сигурни, че няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви.

ЛЪВ

Несемейните жени могат да срещнат своята брачен партньор. Можете да отстоявате позициите в личен план. Не си внушавайте, че партньора си изневерява. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени.

ДЕВА

През този ден е добре да се усамотите и да не спорите с родителите на брачния си партньор, ако са решили да ви унижават и да ви доказват колко сте неподходящи за него. По-добре ги изолирайте и не им обръщайте внимание и скоро желанието им да ви уязвят ще изчезне.

ВЕЗНИ

Веднага се коригирайте, ако нараните интимния си партньор или ако видите, че се дистанцира от вас. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването ви. Контролирайте емоциите си.

СКОРПИОН

В отношенията с любимия си бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Ще си спестите голям скандал. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

СТРЕЛЕЦ

Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали. Изкушени сте да се отдадете на сексуални наслади. Ако сте семейни, скъпи жени, ще си създадете сериозни проблеми с брачния партньор, защото старите чувства може да не са угаснали и да пламнат отново.

КОЗИРОГ

Щастието ще споходи семейните жени, но и необвързаните, които днес може да имат познанства и да срещнат голямата си любов. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимия си.

ВОДОЛЕЙ

Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали.

РИБИ

Способни сте да доказвате чувствата си с щедростта си и скъпи подаръци. Не прекалявайте, защото можете да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват и то задълго.