Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Буги Барабата и Рики Мартин.

Днес имен ден имат Евгени, Евгений, Евгения, Бисер, Бистра, Жени, Женя, Жечка, Първан, Първана… За останалите празници през декември вижте тук.

ОВЕН

Не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните. Бъдни вечер е!

ТЕЛЕЦ

През деня си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Вечерта си останете у дома, подгответе трапезата и празнувайте Бъдни вечер. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

БЛИЗНАЦИ

Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта подгответе трапезата за Бъдни вечер и не пропускайте сексуалните удоволствия.

РАК

Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Подгответе Бъдни вечер. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

ЛЪВ

Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност, но е Бъдни вечер и искате да сте с близките си. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Празнувайте Бъдни вечер. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете какво и защо се случва, но този факт не ви пречи да сте инатливи. Празнувайте Бъдни вечер и си простете. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Празнувайте Бъдни вечер. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора в следващите почивни дни, а днес празнувайте заедно Бъдни вечер. След това посетете ваше любимо място и когато се приберете, се отдайте на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Бъдни вечер е. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ВОДОЛЕЙ

В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Подгответе се за Бъдни вечер. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка.

РИБИ

Пътуванията с близките ви в празничния ден са начин да се освободите от напрежението. Вечерта пригответе трапезата за Бъдни вечер, а след това се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.