ОВЕН

Възстановете хармонията в личния си живот. Знаете, че неразбирателството с любимия ви съсипва. Намерете компромис в отношенията си. Опитайте се след романтична вечеря да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващ мъж, който е завладял съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени.

БЛИЗНАЦИ

Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

РАК

Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради ината си и неспазено обещание за вечеря в заведение. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади.

ЛЪВ

Семейните жени да не изневеряват. Несемейните жени имат шанс да открият своята половинка. Сексът не е най-желаното удоволствие през този ден. Откажете се от него, за да не отблъснете с агресията си в леглото интимната си половинка.

ДЕВА

Дори и тактът в разговорите с партньора ви няма да ви помогне да си спестите ревността и взаимните обидите. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви, особено ако те нямат желание за това.

ВЕЗНИ

Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма. Знаете, че любовта е вашето най-добро лекарство. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта, е компенсация за цялото напрежение през деня.

СКОРПИОН

Бъдете сдържани и тактични, защото ще се сблъскате с проблеми в личните отношения. Ако сте семейни обърнете внимание на партньора и не се отдалечавайте от децата си. Несемейните жени, които са решили да създадат семейство и живеят с партньора си, могат да се отдадат на сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Способни сте да доказвате чувствата си с щедрост. Не прекалявайте, защото може да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват и то за дълго.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте отношенията у дома. Не се впускайте в нови запознанства. Обърнете внимание на имуществото си. Несемейните жени да са особено предпазливи при нови запознанства. Сексът е желан и от двама ви, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Чувствата, които ви даряват любимите ви не са повод непрекъснато да искате от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. В личните отношение липсва взаимното разбирателство. Не използвайте сексуалните мигове, за да постигнете някакви свои цели.

РИБИ

В личния живот ще жънете успехи, ако не сте семейни. Семейните на своя ред осъзнават, че отдавна не са били така щастливи и изпълнени с желание да обичат. Споделете чувствата си. Естествено е сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове.