ОВЕН

Очакват ново увлечение или флирт. Избягвайте нови запознанства и срещи със стари обожатели. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Прекалените емоции в семейството са принудили партньорите ви да изневерят. Променете отношението си към тях.Не си внушавайте, че интимния ви партньор вече не ви е нужен. Все още имате възможност да си го върнете.

БЛИЗНАЦИ

Не се сърдете на брачната си половинка, ако ви задава въпроси, свързани с анонимни позвънявания. Прекратете започнатият флирт. Откажете се от съществуващата емоционална връзка, ако липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да бъдете щастливи.

РАК

Пригответе се и за проблеми в личният живот, породени и от вашите думи. Премълчавайте, не се заяждайте и не изисквайте прекалено много от любимия си.

ЛЪВ

Романтичните срещи ви зареждат със сили и оптимизъм. Чувствата ви са споделени. Не пропускайте възможността да изживеете незабравими сексуални мигове, но не със случайни партньори, за да не се почувствате наранени на сутринта.

ДЕВА

Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни разговори. Дори и да сте уморени и без желание за секс, обърнете внимание на любимия.

ВЕЗНИ

Трудностите съпътстват и семейните ви отношения. Ще сте изнервени и дистанцирани от любимия. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

СКОРПИОН

Не забравяйте, че любимия ви се нуждае от вниманието ви. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята партньор очаквайте удари от неприятели, които ви завиждат.

КОЗИРОГ

Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла.

ВОДОЛЕЙ

Интригите на ваши съседи ще събуди желанието ви да отмъщавате на интимния си партньор. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачния си партньор или любим. Сексът ще ви се отрази добре.

РИБИ

Денят не е благоприятен за определяне дата за сключване на брак, но е във ваша полза да хармонизирате на вече съществуващи семейни отношения. Вечерта останете с близките си и с любимия. Сексът с брачната половинка може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа.