Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Елизабет Втора, Мария Гигова и Иги Поп.

ОВЕН

Не посрещайте гости. По-добре е да развалите отношенията си с тях, отколкото с интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не насилвайте половинката си за интимни изживявания.

ТЕЛЕЦ

Не се дистанцирайте от интимната си половинка с извинението, че сте уморени. В интимните отношения сте променливи. Преминавате през опити да се нараните взаимно до мига на сдобряване и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В личните отношения сте заплашени от проблеми. Не отказвайте съвети от страна на близките си. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с интимната си половинка, ако не сте сигурни в чувствата си.

РАК

Вечерта си останете у дома и не бягайте от семейните си задължения. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си.

ЛЪВ

Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с недвижими имоти и наследствени въпроси. Денят е идеален за интимни срещи и сексуални удоволствия. Очаква ви романтично запознанство.

ДЕВА

Венера ви обещава невероятно любовно приключение. Ако искате да спечелите човека до себе си, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

ВЕЗНИ

Ако все още се обичате с интимния си партньор, не трябва да се поддавате на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

СКОРПИОН

Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Влюбени и привлечени от партньора си сте, но изпитвате страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

В личните отношения отново ще настъпи хаос заради недоразумения, породени от казани не на място ваши думи. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си.

КОЗИРОГ

Направете всичко възможно да откажете поканите за гостуване, ако имате такива. Останете си у дома с любимите си хора. Сексът ще ви подейства натоварващо. Преценете дали да не пропуснете тази нощ интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта си създайте романтична обстановка и зарадвайте с приятни емоции любимите си хора. Сексът със сигурност ще ви зареди с достатъчно енергия, за да сте във форма на следващия ден.

РИБИ

Ако имате проблеми в личния живот или семейството, проведете откровен разговор, вместо да се противопоставяте. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате на сексуални изживявания с любимия си.