Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени известни личности като Жоан Миро, Тончо Русев, Джесика Ланг и Кармен Електра.

ОВЕН

Ще привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Не бързайте да приемете покана за обяд. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Сексуалното привличане ще ги тласне към леглото, ако партньорът е Близнаци. 

БЛИЗНАЦИ

Несемейните жени да си потърсят развлечение, което ще им даде възможност за общуване с нови хора и да срещнат голямата любов. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването помежду ви.

РАК

Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си от интриги. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

ЛЪВ

Вечерта отидете на гости или заведете любимите хора на ресторант. Обърнете внимание на семейството и на децата си. Любовта ще ви зареди с нови сили. Не бъдете дистанцирани и не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

ДЕВА

Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ВЕЗНИ

Вечерта си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора и не говорете за професионалните си задачи. Можете да разчитате на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили.

СКОРПИОН

В личните отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно, без да повишавате тон. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да съхраните спокойствието и хармонията в отношенията си у дома, след като сте дали повод за съмнения в изневяра, при това пред очите на ваши съседи.

КОЗИРОГ

Ако ви се струва, че новата връзка и само флирт, знайте, че се лъжете. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Създайте си романтична обстановка. Сексът ще ви достави взаимно удоволствие, ако е с любимите ви хора. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти. 

ВОДОЛЕЙ

Оставете настрани личните си проблемите. Няма да ги разрешите. Приемете помощ от приятели.  Семейните мъже  да не изневеряват. Не се опитвайте да оправдаете флиртът си през деня, защото ще се лишите от секс с интимната си половинка. 

РИБИ

Успехи в личните отношения ще жънат само жените. В семейството или с интимната ви половинка ще се усетите свободни. Не допускайте в деня на временната си свобода изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат неочаквано и нежелано и ще ви създадат проблеми.