ОВЕН 

Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви половинки са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа. 

ТЕЛЕЦ 

Семейните представители на знака да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Разсейте на всяка цена съмненията, че сте изневерили още днес, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако искате да не се лишите от сексуални удоволствия. 

РАК 

Звездите предупреждават жените за възможен край на романтична връзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на интимните си половинки за сексуални удоволствия. Не се сърдете а се съобразете с желанието им. 

ЛЪВ 

Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящата половинка. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня. Рискувате да отдалечите интимната си половинка. 

ДЕВА 

Любимите ви хора разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с приятели. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове. 

ВЕЗНИ 

В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот. 

СКОРПИОН 

Любимите ви хора не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Близките ви са очаровани от възможността да ви помогнат със съветите си. Зачитайте мнението на любимите си хора и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Любимите ви хора са изненадани от ранното ви прибиране у дома. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне след приятния и за двама ви секс. 

ВОДОЛЕЙ 

Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.  Звездите предупреждават мъжете , че е възможен край на романтично увлечение. Не се разделяйте след сексуални мигове, защото ще си създадете бъдещи проблеми. 

РИБИ 

Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия.