ОВЕН 

Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате. 

ТЕЛЕЦ 

Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви. 

БЛИЗНАЦИ 

Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките, защото и вие често допускате неправилно поведение или изричате обидни реплики. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения. 

РАК 

Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата заетост. 

ЛЪВ 

Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак. 

ДЕВА 

Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ 

Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине. 

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                             

Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

ВОДОЛЕЙ

Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове. 

РИБИ 

Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.