ОВЕН

Посветете част от времето си сутринта, а и цялата вечер на семейството си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а защо не и приятна емоция, ако ги заведете на ресторант и се повеселите. След това интимните мигове ще ви се усладят.

ТЕЛЕЦ

Не са изключени крайности в поведението ви и неочаквани промени в личните отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Независимо от личните ви разкрития проверете отново дали не грешите.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се отдайте на семейството и на любимите си, на приятни емоции и спокойни разговори с любимите си хора. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи преди празниците в края на месеца, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс.

ЛЪВ

Семейните да съхранят отношенията си. Ако не сте семейни имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте.

ДЕВА

Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая.

ВЕЗНИ

Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения или разногласия с партньорите си, ако пренесете лошото си настроение от работното място и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм и да оставите ядовете си пред прага.

СКОРПИОН

Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие във ваша половинка, а и невъзможност да повярвате в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка след любимите си хора.        

СТРЕЛЕЦ

Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че сте предупредили, че ще работите и няма да сте си у дома в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Ако не сте семейни, не се надявайте на запознанство с подходящата половинка, въпреки опитите да ви оженят преди края на годината. Няма да бъдете щастливи. Семейните да прекарат вечерта със своите близки.

ВОДОЛЕЙ

Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност у партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради отсъствието ви от дома в почивния ден.

РИБИ

Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте на работа, а вечерта решите да прекалите извън дома си и пренебрегвате любимите си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви.