ОВЕН

Ако не сте семейни и сте срещнали подходящата половинка, днес можете да вземете решение за себе си дали да се обвържете сериозно и да помислите кога да направите предложение за годеж и брак, но не бива да е в този ден.

ТЕЛЕЦ

Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка. Не се опитвайте да господствате над нея. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени на половинката си, но проблемите ви са решими. 

РАК

Възползвайте се от възможността да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи и днес зависи от вас. Необвързаните ще срещнат подходящата половинка

ЛЪВ

Вашите интимни половинки се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваша позната, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко, ако не сте семейно, но връзката ви е стабилна. Семейните да се пазят от изневяра.

ДЕВА

Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и за себе си и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимите си. 

ВЕЗНИ

Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

СКОРПИОН

Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете.        

СТРЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи в думите си, не разпореждайте и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и с отговорностите в брака  и със семейните си задължения. 

КОЗИРОГ

Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност и ще са причина за отдалечаване, което трудно ще надмогнете. 

ВОДОЛЕЙ

Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс. 

РИБИ

Стабилизирайте семейните си отношения на всяка цена, ако не искате да се развеждате. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата.