ОВЕН

Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски каприз Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени.

ТЕЛЕЦ

Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близки си. Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния партньор не са се променили.

БЛИЗНАЦИ

За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами, защото вашата нервност е причина да спорите и да изисквате. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер, защото не сте се извинили и нямате намерение да го сторите.

РАК

Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило заради ваша нова служебна позиция. Трудно им е да осъзнаят и да повярват, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че трябва да се грижите и за семейството.

ЛЪВ

В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

ДЕВА

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено, защото може да е случайно и те самите да са притеснени. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението.

ВЕЗНИ

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината - отишли сте да пазарувате, но след работно време. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. От вас зависи да го избегнете.

СКОРПИОН

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или интимен партньор ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс.

КОЗИРОГ

Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред опасността партньора ви да седне на чашка с колеги или приятели.