ОВЕН

Преценете дали личният ви живот се развива както очаквате или все още се стремите да постигнете хармония и стабилност. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни. Не очаквайте винаги партньора ви да поема инициативата. 

ТЕЛЕЦ 

Ще разрешите притесняващи ви проблеми в личните отношения. Не са изключени разправии, породени от ревността на партньора ви, които трябва да избегнете. Сексуалните ви отношения са зависими от вашите действия и от умението ви да избегнете скандалите. 

 

БЛИЗНАЦИ 

В семейството ви липсва взаимното разбирателство. Направете необходимото, за да хармонизирате отношенията. Сексът няма да ви достави удоволствие. По-добре не бъдете прекалено настойчиви. 

РАК 

Ако не отлагате разговорът с интимната си половинка ще успеете да разрешите проблемите си в личните отношения. Както сте отпуснати и лениви, сте изпълнени със съмнение дали няма да се изложите в леглото. 

ЛЪВ 

С изневярата, която не сте прикрили, сте събудили ревността на половинката си. Сексуалният живот ви зарежда с енергия, но само ако се чувствате обичани. Постигнете взаимност в чувствата и желанията си. 

ДЕВА 

Вечерта ви очаква романтична среща, която ще оправи настроението ви. Ако ви липсва желание, сексът няма да ви достави очакваното удоволствие. 

ВЕЗНИ 

Посветете деня на проблемите в личният си живот. Дори и при влюбените двойки съществува опасност от разправия, заради проява на ревност. Сексът ще ви достави удоволствие, но задължително вземете необходимите предпазни , ако не сте семейни и нямате намерение да сключвате брак. 

 

СКОРПИОН 

Вечерта сте изнервени и рискувате да провалите романтичната среща, която отдавна сте уговорили. Сексът ще ви освободи от напрежението. Не се отказвайте от интимните мигове. 

СТРЕЛЕЦ 

Запознанствата свързани с личният ви живот няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако сте семейни. Сексът ще ви достави удоволствие, ако срещате взаимност в чувствата си. 

КОЗИРОГ 

След краят на работния ден, ако се налага да сте на работното си място и днес, се приберете при семейството си или уговорете романтична среща с интимния си партньор и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Целия ден посветете на семейството си. Ако не сте семейни, подгответе романтична среща с любимите си хора. Не проявявайте агресия в леглото, която ще лиши от сексуална наслада партньорите ви. 

 

РИБИ 

В сексуалният ви живот липсва взаимно разбирателство, което е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия. Вечерта отидете на ресторант с любимия си, за да премахнете напрежението в отношенията си.