Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Артър Кларк и Лив Улман.

ОВЕН

Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. Отдалечили сте с ината си брачната си половинка. Приберете се с цветя и подарък, особено вие, скъпи мъже, за да не се лишите от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал, за да не пропаднете с колата си в някоя яма. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, не изневерявайте. Разкрият ли временното ви залитане встрани от брачното ложе, забравете за сексуалните удоволствия.      

РАК

Вашият любим ще ви изненадат след работния ден с романтична обстановка, подредена маса за двама, вечеря на свещи и приятни разговори. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение. 

ЛЪВ

Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ДЕВА

Въпреки подсъзнателните ви колебания не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си или към интимната си половинка. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове. 

ВЕЗНИ

Време е да помъдреете и да загърбите изкушението да надавате ухо на клюките, разпространявани от съседите ви. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка, да ви разделят или поне да съсипят хармонията и сексуалния ви живот. 

СКОРПИОН

Коригирайте поведението си спрямо вашите роднини и близките си. Новите запознанства ще ви разочароват, ако сте самотни. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства. 

СТРЕЛЕЦ

В личния живот не са изключени проблеми заради отдавна прокраднала се липсата на хармония в отношенията ви. Отказвате, да приемете, че причината може да е и във вас, отказвате да изясните с тактичен разговор къде е проблема, но губещите сте вие.

КОЗИРОГ

Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството. 

РИБИ

Не допускайте професионалните ви стремежи и материални мечти да вредят на личния ви живот, защото и при неземни богаства без обич трудно ще живеете в хармония със самите себе си. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате.