ОВЕН

Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимната ви половинка. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни и сте преценили, че нямате шанс да постигнете хармония в отношенията. Сексът не е повод за примирие.

БЛИЗНАЦИ

Общуването с близките ви е затруднено заради нахалството на роднини. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

РАК

Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с покана за пътуване и незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните си отношения и сексуалния си живот.

ЛЪВ

До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е простила и забравете за сексуалните си фантазии.

ДЕВА

Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимите ви хора. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

ВЕЗНИ

Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

СКОРПИОН

Неприятности в семейството, свързани с роднини, възобновили без право имуществени претенции към ваша собственост ще ви развалят вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачната си половинка.
          
СТРЕЛЕЦ

Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите, дори и да сте семейни - полага ви се малко отмора с приятели. Несемейните може там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

КОЗИРОГ

Избягвайте критиката. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимната половинка и не се лишавайте от сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Не сте в състояние да простите на близките си, че са ви предали пред техни роднини. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да нормализирате отношенията си и да постигнете сексуална хармония.

РИБИ

Целият свят ви е виновен, незнайно защо. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора.