ОВЕН 

Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал. 

ТЕЛЕЦ 

Не уговаряйте романтична среща. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате. Не се надявайте, че ще ви простят ако сте засегнали любимите си хора и забравете за мечтаните сексуални мигове. 

БЛИЗНАЦИ 

Близките ви ще очакват да се приберете за да приготвите вечеря. Сторете го, за да избегнете ново напрежение. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели кризата в отношенията си. 

РАК 

Вечерта, скъпи дами, ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия. 

ЛЪВ 

Подвластни сте на чувствата си, но все още не сте достатъчно добре подготвени да ги споделите. Този факт е причина за нервността на вашия партньор. Вечерта не пропускайте да се отпуснете в романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер. 

ВЕЗНИ 

Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ 

Вечерта ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си. 

КОЗИРОГ 

Не са изключени проблеми в личния живот. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ 

Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Не се поддавайте на провокациите на близките си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, за да се откажете от сексуалните удоволствия. 

РИБИ 

Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции, които трудно ще излекувате.