ОВЕН 

Вечерта посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Любимите ви очакват да ги зарадвате с новина за организирането на Коледните празници. 

ТЕЛЕЦ 

Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, изпратете ги по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в края на годината. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. 

РАК 

Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си интимната си половинка. 

ЛЪВ 

Ако се налага да оставате до късно вечерта на работното си място, предупредете вашите близки, за да не се обидят, че не се прибирате за вечеря.         

ДЕВА 

Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си и да не занимавате близките си само със служебните си проблеми. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ 

Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех. Създайте си положителни емоции у дома. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си. 

СКОРПИОН 

Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на имен ден на приятели или роднини. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Вечерта си почивайте. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Вечерта си почивайте. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят. Пазете се да не ги обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт. 

РИБИ 

Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие.