ОВЕН

Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, ако сте били изнервени сутринта и сте го засегнали с някой остра реплика. Няма причини за отказът ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

ТЕЛЕЦ

Имате колебания по отношение на чувствата си. Още не сте опознали любимия си, но се изисква време и вие го осъзнавате. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

БЛИЗНАЦИ

В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите, скъпи дами. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Следобед в днешния почивен ден е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас да прекарате вечерта с приятели, които и те харесвате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

ЛЪВ

Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите заради не на място изречени думи. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

ДЕВА

Ако не сте семейни имате възможност да срещнете подходящия партньор, скъпи жени, особено ако сте поканени на празненство. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньора си.

ВЕЗНИ

Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искрени в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, забравете за сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимния си партньор. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимния си партньор с непрекъснати въпроси за изневери.

КОЗИРОГ

В отношенията с интимния партньор е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимия.

ВОДОЛЕЙ

Създайте отново хармония в личните си отношения, след като с женския си инат я разрушихте сами. Докажете на интимния си партньор, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни разговори и сексуални удоволствия.

РИБИ

Избегнете проблемите в семейството и с интимния си партньор и се отдайте на почивка и развлечения. Не пренасяйте лошото си настроение върху тях. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любим, се отдайте на сексуални удоволствия.