ОВЕН 

Неприятели могат да съсипят изцяло хармонията в личния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, докато  отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс с неочаквани последици. 

ТЕЛЕЦ 

Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. 

БЛИЗНАЦИ 

Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс. 

РАК 

Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. 

ЛЪВ 

Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. 

ДЕВА 

Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора. 

ВЕЗНИ

Не бъдете агресивни към партньора си, ако ви е засегнал. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения. 

СКОРПИОН 

В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино. 

СТРЕЛЕЦ 

Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора. Не си позволявайте по-бурен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Везни. Ще ги отблъснете. 

КОЗИРОГ 

Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове. 

ВОДОЛЕЙ 

Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове. 

РИБИ 

Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.