ОВЕН

Не са изключени проблеми в личните отношения. Не бързайте да приемате поканата за обяд от упорит ухажор. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за еднократно сексуално изживяване, защото ще ви създадете проблеми с брачната половинка.

БЛИЗНАЦИ

След работа създайте приятна обстановка в семейството, ако сте го създали и обърнете внимание на децата си. Зарадвайте любимите си хора с подарък. Сексът ще ви достави удоволствие и ще ви разтовари от напрежението.

РАК

Ако не сте семейни ви очакват приятни романтични мигове и незабравима среща. Ако сте семейни или сериозно обвързани, с любимия ви човек се отдайте на сексуалните си желания, които ще оставят незабравим спомен в двама ви.

ЛЪВ

Вечерта си останете у дома и сдържайте емоционалните си реакции. Рискувате да съсипете настроението и на интимната си половинка и да отдалечите любимите си хора отново от себе си, като се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

В личните си отношения е време да въведете ред, хаоса, кoйто сте създали е огромен, а също и да изясните чувствата си. За пореден път ви липсва хармонията, естествено и по ваша вина, а това вреди на нормалния ви сексуален живот.

ВЕЗНИ

Семейните ви отношения са хармонични и ви правят щастливи. Вечерта се отдайте на романтични изживявания и приятни сексуални мигове.

СКОРПИОН

Отношенията с близките ви са хармонични. Вечерта се приберете у дома и се отдайте на приятни мигове сред близките си. Ако сте в настроение, не пропускайте да си доставите сексуални удоволствия с любимия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в поведението на любимия. Само с откровеност ще съхраните хармонията в семейството си и с интимната половинка и нормалните сексуални отношения.

КОЗИРОГ

Създайте хармония в отношенията у дома, и избегнете разправиите с близките ви хора. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, защото дистанцията в леглото между вас и интимната ви половинка може да се окаже непреодолима.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта ще бъдете щастливи когато научите, че любимията ви отговарят на чувствата ви. Запознанствата, ако нямате връзка, са разочароващи. Пазете се от сексуални контакти с малко познати партньори, дори и ако сте сериозно увлечени.

РИБИ

Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.