Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Мануела Малеева и тв водещата Наталия Симеонова.

ОВЕН

След края на работния ден се приберете у дома и бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.

ТЕЛЕЦ

В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме, се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Нямате намерение да се извините на интимния си партньор дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи толкова дълго, колкото ще проявявате женския си инат.

РАК

В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове.

ЛЪВ

Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си, е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

ДЕВА

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви, свързани с вашата заетост. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват, но е добре да си върнете липсващата хармония.

ВЕЗНИ

Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости с вашите партньори и семейството си. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Ако нямате до себе си любим, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори само защото не искате да сте сами.

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции в дома си и вие, чисто по женски, искате да сте полезни! Приемете, че това е работа на партньора ви. Вечерта прекарайте сред семейството си. Пригответе вкусна вечеря. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

СТРЕЛЕЦ

Семейните да не са инатливи и агресивни и да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилна интимна връзка, да не прекаляват с ревността си. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките ви. Чувствате се неразбрани, защото не са готови да приемат, че нямате достатъчно средства за ремонта, който искат да направите. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимния си партньор да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

РИБИ

В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. Любовните ви отношения са в криза, ако все още не сте семейни. Предстои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот.