ОВЕН

Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Подгответе се за неочаквани и некоректни упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накажат с лишаване от секс.

БЛИЗНАЦИ

Съветвам ви преди днешното наложително служебно пътуване да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите. Приберете се за вечеря, а след като хапнете се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

РАК

Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот.

ЛЪВ

Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи, които все не успявате да задоволите, въпреки че имате достатъчно средства. Сексуалните ви отношения са в криза.

ДЕВА

Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома, но те са ваши и не бива да бягате от домашните отговорности. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени.

ВЕЗНИ

Вечерта ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Следобед, ако не ви натоварят със спешни задачи, се отдайте на развлечения със семейството си и с приятели. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия.        

СТРЕЛЕЦ

Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал!

КОЗИРОГ

След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството.

ВОДОЛЕЙ

Следобед, ако успеете да се приберете по-рано при възможност си почивайте или пътувайте, за да се заредите с енергия и да оправите настроението си, което е минорно. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми.